آشپزی

طرز تهیه گل کلم سوخاری و کشف مزه ای نو از سوخاری ها

سبزیجات از سالم ترین دسته های غذایی هستند؛ ولی از طرف مصرف کنندگان مورد بی توجهی قرار می گیرند. برای خوشمزه شدن سبزیجات می توانید از روش سوخاری کردن استفاده کنید تا افراد و به خصوص بچه ها را به خوردن آن ها تشویق کنید. گل کلم یکی از این سبزیجات خوشمزه و...

28 دی 1403

روش هایی برای داشتن سفری ارزان به دور اروپا

اروپا همیشه بهترین مقصد سفر خواهد بود و دلیل خوبی هم دارد. تنوع چشم انداز ها، تاریخ، آشپزی، زبان و معماری آن در سراسر یک قاره نسبتا کوچک بی رقیب به نظر می رسد. با برنامه ریزی سفری ارزان در اروپا، بهانه های کمی برای کشف ناشناخته های دنیا وجود دارد. با اینکه...

20 دی 1403

اقامتگاه بومگردی باغ بهشت تنکابن

اقامتگاه بومگردی باغ بهشت یکی دیگر از گزینه های بومگردی در شهرستان تنکابن است که در روستای سرسبز و خوش آب وهوای قلعه گردن واقع شده است. این اقامتگاه بومگردی امکانات لازم را برای پذیرایی از گردشگران فراهم نموده است تا شما گردشگران و طبیعت گردان عزیز...

14 دی 1403

ترکیب این دسر داغ گلابی کاراملی با بستنی وانیلی محشره!

گلابی کاراملی یا دسر گلابی داغ یکی از خوشمزه ترین انواع دسر است که کسی دست رد به سینه آن نمی زند. این دسر شیک و مجلسی معمولا به صورت داغ همراه با بستنی وانیلی یا ماست چکیده شیرین سرو می گردد. برای درست کردن این دسر میوه ای لذیذ و آسان، می توانید از گلابی...

17 مهر 1403

طرز تهیه قطاب خانگی؛ شیرینی لذیذ برای دورهمی های شما

در این مقاله به آموزش قطاب خانگی پرداختیم. درست کردن قطاب انواع مختلفی دارد از جمله طرز تهیه قطاب با ماست و روغن یا قطاب های شهرهای مختلف که محبوب هم هستند. در این مقاله طرز تهیه قطاب خانگی را به انواع روش های مختلف می خوانید.

3 شهریور 1403

چیکن پاکورا هندی ، ساده ترین روش پخت مرغ سوخاری در سه سوت

چیکن پاکورا یا چیکن پاکوره یک غذای بین المللی است که ریشه آن به هند برمی شود. پاکورای مرغ که از آن به عنوان یک غذای فست فودی و خیابانی هندی هم یاد می شود مانند دیگر طعم تند و تیزی دارد. چیکن پاکورا که در واقع مرغ سوخاری هندی است برای و سریع و فوری یک غذای...

3 شهریور 1403

آبغوره ناشتا و کنترل دیابت

آبغوره، نوشیدنی ترش و خوش عطری است که از آب انگورهای نرسیده به دست می آید و جزء جدانشدنی از آشپزخانه ایرانی محسوب می گردد. این مایع، که به خاطر طعم ترش و فرح بخشش معروف است، نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای حوزه مدیترانه و خاورمیانه به عنوان...

12 اردیبهشت 1403

شیرینی ماه رمضان و طرز تهیه آن در خانه

ماه رمضان، بهترین و خجسته ترین ماه خدا در دین اسلام است. در این ماه مبارک با روزه داری، سلامت و تغذیه افراد اهمیت زیادی پیدا می کند. از جمله خوراکی های مورد علاقه روزه داران برای باز کردن روزه و در هنگام افطار انواع شیرینی ماه رمضان است. در منطقه ها مختلف...

3 فروردین 1403

شفته اراکی؛ غذای سنتی برای علاقه مندان به غذاهای محلی

شفته اراکی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه است که ریشه در فرهنگ غنی آشپزی ایران دارد. این غذا با ترکیبی از گوشت، سبزیجات و ادویه های معطر، طعمی بی نظیر و منحصربه فرد به خود می گیرد. آماده سازی شفته اراکی شاید در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، اما با دنبال...

1 فروردین 1403

6 آش پرطرفدار ماه رمضان

آش عوض جدانشدنی سفره افطار و سحری است. در ماه مبارک رمضان، شما باید خیلی بیشتر به فکر رژیم غذایی و اندازه مواد مغذی دریافتی خود باشید. به این علت که شما در این ماه با حذف یک وعده در روز و تغییر عادت غذایی، ممکن است بدن خود را ضعیف کنید؛ پس بهتر است که با...

20 اسفند 1402

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی به روش خوزستانی

امگشت پلو با تن ماهی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید این غذای خوزستانی را با تن ماهی این بار تهیه کنید و از عطر طعم بی نظیر آن لذت ببریدو این پلو خوشمزه در اصل با ماهی قباد تهیه می شود بدین صورت که ماهی قباد را نمک پاشی کرده و برای 24...

21 بهمن 1402

طرز تهیه شیرینی بهشتی با پیمانه لیوان در حد قنادی

شیرینی بهشتی یکی از کم هزینه ترین شیرینی هایی است که با ساده ترین مواد در منزل می توانید آن را برای هر مناسبت و جشنی درست کنید. این شیرینی خوشمزه را در روزهای نوروز و قبل از آن می توان در ویترین شیرینی فروشی ها در شکل و مقدار های متفاوت دید اما شما می توانید...

24 دی 1402

طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی و اصیل مرحله به مرحله

دلمه یک غذای خوشمزه و فصلی است که مردم شهرهای مختلف ایران را با اشکال و مواد مختلف تهیه می نمایند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه دلمه شیرازی و طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی را مرور نموده بودیم و اینجا می خواهیم طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی اصیل را مرور کنیم....

5 آبان 1402

کتلت پیاز، غذایی آسان و به صرفه با طعمی عالی

کتلت پیاز یک غذای بسیار ساده و پر هوادار اس که به مواد غذایی زیادی نیاز ندارد.

21 تیر 1402

متفاوت ترین دلمه را با این روش درست کنید

برگ ها جان می دهند برای دلمه خوشمزه برگ مو. حالا اگر می خواهید تنوعی در پخت دلمه برگ مو ایجاد کنید، از اراکی ها یاد بگیرید

13 تیر 1402

چای برگ انجیر؛ فواید و طرز تهیه آن

گروه ایرنا زندگی - از برگ انجیر به طور سنتی در طب عامیانه برای فواید سلامتی استفاده می شده است و چای برگ انجیر یکی از روش های مصرف این برگ ها است. در اینجا بعضی از مزایای بالقوه مرتبط با چای برگ انجیر آورده شده است:

7 تیر 1402

پای صحبت های جالب آقای دکتر در یک مطب متفاوت ، نسخه ات را با این امانتی تحویل بگیر!

وسایل و تجهیزات چشم پزشکی یک طرف و قفسه های کتاب طرف دیگر. کتاب هایی با موضوعات متنوع و مختلف. اشتباه نکنید اینجا کتابخانه نیست، مطب پزشک است.

23 خرداد 1402

اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان

این غذا به دلیل استفاده از کشک بسیار مقوی است و یک غذای گیاهی نیز محسوب می شود چون در تهیه آن از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی شود.

7 خرداد 1402

مصرف ترشی همراه غذا مضر است یا مفید؟

ترشی خوردن همراه غذا یک عادت و سنت دیرینه ایرانی است که هرگز ترک نمی گردد. تنوع غذایی همواره باعث تحریک اشتها می گردد؛ یعنی هر چه تعداد خوردنی ها و آشامیدنی هایی که در معرض دید قرار می گیرند، بیشتر باشد، رغبت بیشتری به خوردن از همه آن ها ایجاد می گردد.

20 اردیبهشت 1402

زنجبیل و تاثیر آن بر سرماخوردگی

زنجبیل گیاه و ادویه دارویی زرد رنگی است که ساقه های آن باریک و نی مانند بوده و برگ های آن سبز، گل هایی مایل به زرد داشته و فصل رویش آن تابستان است. ترکیبات اصلی زنجبیل، نشاسته و زینجیبرن که علت اصلی بوی آن را تشکیل می دهد. زنجبیل طعمی تند، با شباهت به طعم...

1 اردیبهشت 1402
تعداد: (59)