سبزیجات از سالم ترین دسته های غذایی هستند؛ ولی از طرف مصرف کنندگان مورد بی توجهی قرار می گیرند. برای خوشمزه شدن سبزیجات می توانید از روش سوخاری کردن استفاده کنید تا افراد و به خصوص بچه ها را به خوردن آن ها تشویق کنید. گل کلم یکی از این سبزیجات خوشمزه و...
اروپا همیشه بهترین مقصد سفر خواهد بود و دلیل خوبی هم دارد. تنوع چشم انداز ها، تاریخ، آشپزی، زبان و معماری آن در سراسر یک قاره نسبتا کوچک بی رقیب به نظر می رسد. با برنامه ریزی سفری ارزان در اروپا، بهانه های کمی برای کشف ناشناخته های دنیا وجود دارد. با اینکه...
اقامتگاه بومگردی باغ بهشت یکی دیگر از گزینه های بومگردی در شهرستان تنکابن است که در روستای سرسبز و خوش آب وهوای قلعه گردن واقع شده است. این اقامتگاه بومگردی امکانات لازم را برای پذیرایی از گردشگران فراهم نموده است تا شما گردشگران و طبیعت گردان عزیز...
گلابی کاراملی یا دسر گلابی داغ یکی از خوشمزه ترین انواع دسر است که کسی دست رد به سینه آن نمی زند. این دسر شیک و مجلسی معمولا به صورت داغ همراه با بستنی وانیلی یا ماست چکیده شیرین سرو می گردد. برای درست کردن این دسر میوه ای لذیذ و آسان، می توانید از گلابی...
در این مقاله به آموزش قطاب خانگی پرداختیم. درست کردن قطاب انواع مختلفی دارد از جمله طرز تهیه قطاب با ماست و روغن یا قطاب های شهرهای مختلف که محبوب هم هستند. در این مقاله طرز تهیه قطاب خانگی را به انواع روش های مختلف می خوانید.
چیکن پاکورا یا چیکن پاکوره یک غذای بین المللی است که ریشه آن به هند برمی شود. پاکورای مرغ که از آن به عنوان یک غذای فست فودی و خیابانی هندی هم یاد می شود مانند دیگر طعم تند و تیزی دارد. چیکن پاکورا که در واقع مرغ سوخاری هندی است برای و سریع و فوری یک غذای...
آبغوره، نوشیدنی ترش و خوش عطری است که از آب انگورهای نرسیده به دست می آید و جزء جدانشدنی از آشپزخانه ایرانی محسوب می گردد. این مایع، که به خاطر طعم ترش و فرح بخشش معروف است، نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای حوزه مدیترانه و خاورمیانه به عنوان...
ماه رمضان، بهترین و خجسته ترین ماه خدا در دین اسلام است. در این ماه مبارک با روزه داری، سلامت و تغذیه افراد اهمیت زیادی پیدا می کند. از جمله خوراکی های مورد علاقه روزه داران برای باز کردن روزه و در هنگام افطار انواع شیرینی ماه رمضان است. در منطقه ها مختلف...
شفته اراکی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه است که ریشه در فرهنگ غنی آشپزی ایران دارد. این غذا با ترکیبی از گوشت، سبزیجات و ادویه های معطر، طعمی بی نظیر و منحصربه فرد به خود می گیرد. آماده سازی شفته اراکی شاید در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، اما با دنبال...
آش عوض جدانشدنی سفره افطار و سحری است. در ماه مبارک رمضان، شما باید خیلی بیشتر به فکر رژیم غذایی و اندازه مواد مغذی دریافتی خود باشید. به این علت که شما در این ماه با حذف یک وعده در روز و تغییر عادت غذایی، ممکن است بدن خود را ضعیف کنید؛ پس بهتر است که با...
امگشت پلو با تن ماهی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید این غذای خوزستانی را با تن ماهی این بار تهیه کنید و از عطر طعم بی نظیر آن لذت ببریدو این پلو خوشمزه در اصل با ماهی قباد تهیه می شود بدین صورت که ماهی قباد را نمک پاشی کرده و برای 24...
شیرینی بهشتی یکی از کم هزینه ترین شیرینی هایی است که با ساده ترین مواد در منزل می توانید آن را برای هر مناسبت و جشنی درست کنید. این شیرینی خوشمزه را در روزهای نوروز و قبل از آن می توان در ویترین شیرینی فروشی ها در شکل و مقدار های متفاوت دید اما شما می توانید...
دلمه یک غذای خوشمزه و فصلی است که مردم شهرهای مختلف ایران را با اشکال و مواد مختلف تهیه می نمایند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه دلمه شیرازی و طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی را مرور نموده بودیم و اینجا می خواهیم طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی اصیل را مرور کنیم....
کتلت پیاز یک غذای بسیار ساده و پر هوادار اس که به مواد غذایی زیادی نیاز ندارد.
برگ ها جان می دهند برای دلمه خوشمزه برگ مو. حالا اگر می خواهید تنوعی در پخت دلمه برگ مو ایجاد کنید، از اراکی ها یاد بگیرید
گروه ایرنا زندگی - از برگ انجیر به طور سنتی در طب عامیانه برای فواید سلامتی استفاده می شده است و چای برگ انجیر یکی از روش های مصرف این برگ ها است. در اینجا بعضی از مزایای بالقوه مرتبط با چای برگ انجیر آورده شده است:
وسایل و تجهیزات چشم پزشکی یک طرف و قفسه های کتاب طرف دیگر. کتاب هایی با موضوعات متنوع و مختلف. اشتباه نکنید اینجا کتابخانه نیست، مطب پزشک است.
این غذا به دلیل استفاده از کشک بسیار مقوی است و یک غذای گیاهی نیز محسوب می شود چون در تهیه آن از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی شود.
ترشی خوردن همراه غذا یک عادت و سنت دیرینه ایرانی است که هرگز ترک نمی گردد. تنوع غذایی همواره باعث تحریک اشتها می گردد؛ یعنی هر چه تعداد خوردنی ها و آشامیدنی هایی که در معرض دید قرار می گیرند، بیشتر باشد، رغبت بیشتری به خوردن از همه آن ها ایجاد می گردد.
زنجبیل گیاه و ادویه دارویی زرد رنگی است که ساقه های آن باریک و نی مانند بوده و برگ های آن سبز، گل هایی مایل به زرد داشته و فصل رویش آن تابستان است. ترکیبات اصلی زنجبیل، نشاسته و زینجیبرن که علت اصلی بوی آن را تشکیل می دهد. زنجبیل طعمی تند، با شباهت به طعم...