طرز تهیه گل کلم سوخاری و کشف مزه ای نو از سوخاری ها

به گزارش وبلاگ سایه، سبزیجات از سالم ترین دسته های غذایی هستند؛ ولی از طرف مصرف کنندگان مورد بی توجهی قرار می گیرند. برای خوشمزه شدن سبزیجات می توانید از روش سوخاری کردن استفاده کنید تا افراد و به خصوص بچه ها را به خوردن آن ها تشویق کنید. گل کلم یکی از این سبزیجات خوشمزه و پرخاصیت است که خوردن ساده آن چندان دلپسند نیست؛ ولی اگر بتوانیم مقداری در طعم آن تغییر ایجاد کنیم، خواهید دید که بعد ها یکی از درخواست های خانواده و بچه ها خواهد شد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه گل کلم سوخاری را به روش های مختلف به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه گل کلم سوخاری و کشف مزه ای نو از سوخاری ها
طرز تهیه گل کلم سوخاری هندی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی60 دقیقه
زمان پخت30 دقیقه
درجه سختیآسان
اندازه کالری در هر 100 گرم202.9 کیلو کالری

گل کلم سوخاری رستورانی

همیشه نباید در پی مزه های تکراری بود و باید سعی کرد غذاها و مزه های تازه را نیز امتحان کرد. مرغ سوخاری و قارچ سوخاری هم با وجود اینکه بسیار خوشمزه اند، اما تکراری شده اند و باید به فکر تهیه یک سوخاری تازه بود. پس با ما همراه باشید. البته، پیشنهاد می کنیم بعد از این مطلب، طرز تهیه بادمجان سوخاری را نیز مطالعه کنید و دستور تهیه آن را نیز یاد بگیرید.

مواد لازم برای گل کلم سوخاری پفکی

با اندازه موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر گل کلم سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید اندازه کمتر یا بیشتری گل کلم سوخاری تهیه کنید کافیست اندازه مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازماندازه مورد نیاز
گل کلمنصف یک عدد
آرد سوخاریبه اندازه لازم
تخم مرغ1 تا 2 عدد
روغنبه اندازه لازم
نمکبه اندازه لازم

دستور طرز تهیه گل کلم سوخاری وگان

برای آن که گل کلم های سرخ شده و خوشمزه داشته باشید، کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: گل کلم را خوب و تمیز بشویید و آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از این که آب گل کلم خارج شد، آن را به قطعات بزرگ برش بزنید. بهتر است گل کلم ها به قطعات بزرگ تقسیم شوند تا سرخ کردن آن ها راحت تر باشد.
  • مرحله دوم: قابلمه ای را پر از آب کنید و کمی نمک داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید. بعد از این که آب به جوش آمد، گل کلم ها را در قابلمه بریزید تا نرم شوند. اندازه جوشیدن گل کلم در این مرحله به اندازه سختی آن بستگی دارد؛ ولی عموما 5 دقیقه زمان برای جوشیدن آن کافیست. توجه داشته باشید که اگر گل کلم به صورت پخته سرخ شود، روغن زیادی را جذب خود خواهد کرد؛ از این رو جوشاندن گل کلم ها در این مرحله اختیاری است.
  • مرحله سوم: در یک کاسه میانه، یک تا دو تخم مرغ را بشکنید و به آن نمک اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاید. آرد سوخاری را نیز در یک کاسه بزرگ و گود بریزید و کنار ظرف تخم مرغ قرار دهید.
  • مرحله چهارم: تکه ای از گل کلم را بردارید و آن را در داخل تخم مرغ بیندازید. وقتی آن را خوب به تخم مرغ آغشته کردید در آورده و داخل آرد سوخاری بیندارید و خوب بچرخانید تا آرد به همه جای گل کلم مالیده شده و بچسبد. بقیه گل کلم ها را هم به همین شکل آماده کنید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه گل کلم سوخاری ، قابلمه یا تابه گودی را روی گاز بگذارید، شعله را روشن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به اندازه کافی روغن در قابلمه ریخته و گل کلم ها را در آن سرخ کنید. توجه داشته باشید که باید روغن را به اندازه ای بریزید که وقتی گل کلم ها را در قابلمه انداختید، در آن شناور شود. وقتی که رنگ گل کلم ها طلایی شد، آن ها را از روغن خارج کرده و روی حوله آشپزخانه یا دستمال تمیزی بچینید تا روغن اضافه خود را خارج کنند.
  • مرحله ششم: همه گل کلم ها را به این ترتیب سرخ کرده و پهن کنید تا روغنشان گرفته شود. حالا گل کلم ها را با چاشنی هایی مثل سس کچاپ یا آبلیمو یا آب نارنج می توانید نوش جان کنید. در ادامه طرز تهیه یک سس خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. البته، اگر دوست دارید که سفره سوخاری تان پر رونق باشد، خواندن مقاله طرز تهیه پیاز سوخاری را نیز از دست ندهید.

طرز تهیه سس گل کلم

بعد از طرز تهیه گل کلم سوخاری ، نوبت به تهیه سس آن می رسد. برای تهیه این سس خوش خوراک و کم نظیر به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازماندازه مورد نیاز
کره بدون نمک4 قاشق غذاخوری
آرد معمولییک سوم فنجان
شیر2.5 فنجان
نمک و فلفل سیاه تازهبه اندازه لازم
پیازچه یا موسیر خرد شده2 قاشق غذاخوری

برای تهیه سسی که با گل کلم سوخاری سرو می شود، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: کره را در یک ظرف روی حرارت میانه ذوب کنید. آرد را کم کم داخل کره ریخته و به مدت 7 دقیقه تفت دهید تا صاف، قهوه ای و طلایی شود. در ادامه شیر را آرام آرام اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا محلول غلیظ شود و هیچ توده ای در آن دیده نشود.
  • مرحله دوم: شیر را به مدت 4 الی 6 دقیقه با مخلوط آرد هم بزنید و سپس 2 قاشق چای خوری نمک و 1 قاشق فلفل را به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و در آن را بگذارید تا گرم بماند.
  • مرحله سوم: قبل از سرو دوباره سس را گرم کنید و با قاشق غذا خوری به آن آب اضافه کنید تا به شکل دلخواه رقیق شود. درست قبل از سرو کردن پیازچه یا موسیر خرد شده را به آن اضافه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پنیر سوخاری را به شما پیشنهاد می کنیم.

فوت و فن های طرز تهیه گل کلم سرخ شده

برای این که گل کلم های سرخ شده خوشمزه تر و باکیفیت بهتری داشته باشید، حتما نکات زیر را در هنگام پخت و نگهداری آن مدنظر داشته باشید:

  1. این غذا کاملا رژیمی است و شما می توانید موقع سرو از سبزیجاتی که با گل کلم ترکیب خوشمزه تری را به وجود می آورند، استفاده کنید.
  2. اگر می خواهید به جای چاشنی های مختلف از سس مخصوص استفاده کنید، می توانید اندازهی شوید را پاک کرده و خرد کنید سپس با نمک و فلفل سیاه و اندازهی سس مایونز مخلوط کنید تا کنار گل کلم سرو کنید.
  3. از هر ادویه دلخواهی برای مزه دار کردن تخم مرغ می توانید استفاده کنید.
  4. توجه داشته باشید که گل کلم ها نباید پخته شوند، فقط باید کمی نرم شوند و شکل خود را از دست ندهند.
  5. اگر پودر سوخاری در دسترس ندارید از پودر نان خانگی استفاده کنید.
  6. برای درست کردن گل کلم سوخاری در فر، فر را روی حرارت 190 درجه سانتی گراد قرار دهید و 15 دقیقه صبر کنید تا کاملا گرم شود. سپس گل کلم های آغشته به تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
  7. برای درست کردن گل کلم سوخاری با خمیر بنیه باید داخل کاسه ای، آرد، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل، زردچوبه و زیره رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس گل کلم ها را یکی یکی داخل خمیر بزنید و تکان دهید تا خمیر اضافی از آن جدا شود و بعد در روغن داغ شناور سرخ کنید.
  8. برای تهیه گلم کلم سوخاری پفکی، اندازهی پودر سیر، بکینگ پودر، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و آرد نخودچی را در کاسه ای خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد اندازهی آب در مواد بریزید تا حالت خمیری پیدا کند و بعد از اینکه روغن روی حرارت داغ شد، گل کلم ها را به صورت مستقیم در خمیر رقیقی که تهیه شده بزنید و بدون استفاده از تخم مرغ داخل روغن بیندازید تا سرخ شود.
  9. شما می توانید کلم بروکلی را نیز سوخاری کنید. طرز تهیه کلم بروکلی سوخاری را نیز مشابه طرز تهیه گل کلم سوخاری ساده خواهد بود.

گل کلم سوخاری را به سبد سوخاری ها اضافه کنید…

گل کلم سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که دارای ویتامین k، ویتامین B6، ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و… است. این غذا می تواند گزینه مناسبی برای گیاه خواران و افرادی باشد که به هر دلیلی منع مصرف گوشت دارند. شما می توانید این غذای خوشمزه را در فر تهیه کنید تا مجبور به مصرف زیاد روغن نشوید. در صورتی که زمان و حوصله تهیه این غذای خوشمزه را ندارید، می توانید به راحتی آن را از وبلاگ سایه سفارش دهید. سفارش آنلاین غذا وبلاگ سایه در خدمت شما است تا گل کلم سوخاری با دلستر یا هر ترکیب دیگری را در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دست تان برساند.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه گل کلم سوخاری و کشف مزه ای نو از سوخاری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گل کلم سوخاری و کشف مزه ای نو از سوخاری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید