طرز تهیه پیتزا در ماکروفر همراه راهنمای تنظیم درجه
به گزارش وبلاگ سایه، در این دستورالعمل قصد داریم طرز تهیه پیتزا در ماکروفر یا ماکروویو را به شما آموزش دهیم. برای درست کردن پیتزا در ماکروفر کافی است راهنمای تنظیم درجه آن و این که ماکروفر را باید در چه حالی قرار دهید، بدانید؛ که ما در ادامه تمام نکات آن را در اختیارتان قرار دادیم. پیتزایی که دستورالعملش را می خواهیم آموزش دهیم، پیتزای سبزیجات است. اما شما می توانید با اضافه کردن پپرونی، کالباس، گوشت چرخ نموده و مرغ مزه دار شده پیتزاهای مختلفی درست کنید. کافیست آن ها را از قبل بپزید و مزه دار کنید. اگر در ادامه باز هم به مشکل خوردید حتما دفترچه راهنمای ماکروفرتان را مطالعه کنید تا دستگاه را بتوانید روی حالت و درجه گفته شده تنظیم کنید. در ادامه با طرز تهیه پیترا در ماکروفر همراهمان باشید.
مواد لازم طرز تهیه پیتزا در ماکروفر ؛ پیتزای سبزیجات خوشمزه خانگی
- مخمر خشک ک قاشق چای خوری
- آب گرم یک چهارم فنجان
- آرد همه منظوره 160 گرم
- نمک نصف قاشق چای خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی یک عدد
- فلفل دلمه ای سبز یک عدد
- پنیر موزارلا کاله 100 گرم
- بیبی کورن چهار عدد
- پودر چیلی یک قاشق چای خوری
- چاشنی پونه کوهی نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه پیتزا در ماکروفر همراه راهنمای تنظیم درجه
مرحله اول
برای تهیه یک پیتزای خوشمزه سبزیجات در ماکروفر ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. پس مخمر را در 30 میلی لیتر آب گرم خیس کنید. سپس آن را خوب مخلوط کنید تا با آب حل گردد. آرد همه منظوره را در یک کاسه بزرگ الک کنید. نمک، روغن و مخلوط مخمر را به آرد اضافه کنید. برای تهیه خمیر یکدست ، باید آب را به تدریج اضافه نموده و به طور مداوم ورز دهید. حدود چهار تا پنج دقیقه طول می کشد تا خوب ورز داده شده و خمیر صاف خوبی به دست آید. البته اگر وقت یا حوصله تهیه خمیر خانگی ندارید می توانید از نان های پیتزا آماده بهره ببرید که احتیاج به یخ زدایی هم ندارند.
مرحله دوم
خمیر را حدود یک ساعت داخل یک کاسه که آن را کمی چرب کردید در دمای اتاق قرار دهید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر گردد. دمای طبیعی اتاق باید حدود 30 درجه سانتی گراد باشد. اگر در دمای سردتری قرار دارید مدت زمان بیشتری به خمیر استراحت دهید. قاعده کلی این است که اگر درجه حرارت زیر 30 درجه سانتی گراد باشد، به طور متناسب زمان تخمیر را افزایش دهیم و اگر بیشتر از 30 درجه باشد، کاهش دهیم. هرچه مکان گرم تر باشد، برای تخمیر سریعتر بهتر است. بعد از یک ساعت در ظرف را باز کنید می بینید که حجم خمیر دو برابر شده است.
مرحله سوم
خمیر را به یاری وردنه به صورت گرد پهن کنید. نصف قاشق غذاخوری روغن داخل ظرفی که می خواهید پیتزا را داخل آن بپزید بریزید و ظرف را خوب چرب کنید. ما از مایکروفر برای تهیه پیتزا از حالت convection mode استفاده می کنیم. خمیر را داخل قالب پیتزا قرار دهید و دورتادور آن را کمی به یاری دست به سمت بالا حالت دهید.
مرحله چهارم
حالا نوبت به چیدن مواد روی سطح خمیر است. اما قبل از این کار نکته مهم این است که مایکروویو را از قبل گرم کنید تا در وقت صرفه جویی کنید. پیش گرم کردن قسمت مهمی از پخت است. به طور معمول برای رساندن اجاق مایکروفر به دمای از پیش تعیین شده حتی قبل از قرار دادن هر چیزی برای پخت به معنی پیش گرم کردن است. این به گرفتن برترین نتیجه و پخت نان با دمای مناسب در مدت زمان پخت یاری می نماید. ما می خواهیم مایکرویو را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) گرم کنیم. بیشتر این نوع دستگاه ها دارای گزینه ها و منوهای از پیش تعریف شده برای انجام این فعالیت است. هیچ فرقی ندارد فقط ضروری است دما را تعیین کنید و سپس دکمه پیش گرم کرد pre heatingرا فشار دهید. در این حالت مایکرویو پس از رسیدن به دمای تعیین بوق می زند. حدود پنج دقیقه معمولا زمان کافیست تا به دمای مورد نظر برسد.
مرحله پنجم
این مرحله یعنی ریختن تاپینگ یا مواد روی پیتزا اصلاً کار سختی نیست. هرکسی می تواند این کار را به راحتی انجام دهد. برترین حالت این است که شما فقط هر آنچه را که می خواهید روی پیتزا بریزید. لطفا توجه داشته باشید که دو روش برای تزئین پیتزا وجود دارد. یکی این که ابتدا سبزیجات را بریزید و سپس آن را با پنیر پر کنید. دوم این که پنیر را بریزید و سپس روی آن سبزیجات بریزید. کاملا سلیقه ای است اما گزینه اول امکان این که سبزیجات روی پیتزا بسوزد، کمتر است. سس گوجه فرنگی را با یاری قاشق روی سطح خمیر پخش کنید. در صورت احتیاج از سس گوجه بیشتری بهره ببرید.
مرحله ششم
سبزیجات را بعد از این که شستید داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند. گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای خرد کنید. بیبی کورن را هم خرد کنید. مقداری نمک پودر چیلی و پونه کوهی روی پیتزا بپاشید و پنیر پیتزا را روی مواد رنده کنید. در این مدت احتمالا دمای مایکروویو به 200 درجه سانتی گراد یعنی دمای مورد نظر شما رسیده است. حالا در همان حالت convection mode قالب را داخل مایکروویو قرار دهید. در مایکروویو را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید. اگر تنظیمات مایکروویو را بلد نیستید حتما سری به دفترچه راهنمای دستگاه بزنید. بعد از 20 دقیقه مایکروویو را خاموش نموده و پیتزا را بیرون بیاورید و آن را با سس کچاپ یا سس سیر سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله