طرز تهیه زولبیا خانگی در ماه رمضان
به گزارش وبلاگ سایه، اگر به درست کردن زولبیا علاقه دارید این فیلم را با دقت دنبال کنید.
به گزارش رکنا، زولبیا و بامیه از شیرینی های مخصوص ماه رمضان است که در این فیلم شما با روش پخت زولبیا در خانه آشنا می شوید. طاعات و عبادات تان قبول و ما را از دعای خود محروم نکنید.
مواد لازم
نشاسته گل: 200 گرم
ماست ترجیحا سفت: 200 گرم
آرد: 20 گرم
کره: 20 گرم
زعفران دم نموده: یک قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری که من ترکیب شان کردم با شربت بار: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
نشاسته و ماست را خوب ترکیب می کنیم. خمیر سفتی به دست می آید. بعد کره و شربت و آرد و زعفران را اضافه نموده و با همزن برقی می زنیم تا یکنواخت گردد و به غلظتی که در کلیپ نشان دادم برسد. در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم یک شب یا حداقل 8 ساعت استراحت کند. بعد از استراحت چند ثانیه با همزن می زنیم تا مایه زولبیا رقیق و صاف و یکنواخت گردد. مایه آماده را در قیف یکبار مصرف ریخته و به صورتی که در کلیپ نشان دادم در روغن سرخ نموده و در شربت گرم رو به داغ قرار داده و در صافی شربت اضافه را می گیریم.
نکته یا فوت تهیه زولبیا
نکته مهم در پخت زولبیا در حرارتی است که باید سرخ گردد. اولا روغن باید خوب داغ گردد. در ثانی با حرارت میانه سرخش کنید تا پف لازم را پیدا کند. ارتفاع روغن از یک سانت بیشتر نباشد.
مواد لازم برای شربت بار
شکر: 2 پیمانه
آب: یک پیمانه
زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
گلاب: یک چهارم لیوان
جوهر لیمو: نوک قاشق چای خوری
گلوکز: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب را به همراه جوهر لیمو روی حرارت میانه قرار داده تا به جوش بیاید. شکر را افزوده آرام هم می زنیم و در حین کار دور ظرف را با فرچه آغشته به آبلیمو دورگیری می کنیم تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنیم. بعد از حل شدن شکر نوبت افزودن گلوکز و گلاب و زعفران است. حرارت را کم نموده و اجازه می دهیم شربت قوام یابد. زمانی که شربت بین دو انگشت کش آمد قوام یافته است. این فرایند 20 تا 30 دقیقه زمان می برد.
مواد لازم
نشاسته گل: 200 گرم
ماست ترجیحا سفت: 200 گرم
آرد: 20 گرم
کره: 20 گرم
زعفران دم نموده: یک قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری که من ترکیب شان کردم با شربت بار: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
نشاسته و ماست را خوب ترکیب می کنیم. خمیر سفتی به دست می آید. بعد کره و شربت و آرد و زعفران را اضافه نموده و با همزن برقی می زنیم تا یکنواخت گردد و به غلظتی که در کلیپ نشان دادم برسد. در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم یک شب یا حداقل 8 ساعت استراحت کند. بعد از استراحت چند ثانیه با همزن می زنیم تا مایه زولبیا رقیق و صاف و یکنواخت گردد. مایه آماده را در قیف یکبار مصرف ریخته و به صورتی که در کلیپ نشان دادم در روغن سرخ نموده و در شربت گرم رو به داغ قرار داده و در صافی شربت اضافه را می گیریم.
نکته یا فوت تهیه زولبیا
نکته مهم در پخت زولبیا در حرارتی است که باید سرخ گردد. اولا روغن باید خوب داغ گردد. در ثانی با حرارت میانه سرخش کنید تا پف لازم را پیدا کند. ارتفاع روغن از یک سانت بیشتر نباشد.
مواد لازم برای شربت بار
شکر: 2 پیمانه
آب: یک پیمانه
زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
گلاب: یک چهارم لیوان
جوهر لیمو: نوک قاشق چای خوری
گلوکز: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب را به همراه جوهر لیمو روی حرارت میانه قرار داده تا به جوش بیاید. شکر را افزوده آرام هم می زنیم و در حین کار دور ظرف را با فرچه آغشته به آبلیمو دورگیری می کنیم تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنیم. بعد از حل شدن شکر نوبت افزودن گلوکز و گلاب و زعفران است. حرارت را کم نموده و اجازه می دهیم شربت قوام یابد. زمانی که شربت بین دو انگشت کش آمد قوام یافته است. این فرایند 20 تا 30 دقیقه زمان می برد.
منبع: فرارو