طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده پفکی
به گزارش وبلاگ سایه، سیب زمینی سرخ نموده یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه می باشد که در کنار غذاهای فست فودی مانند پیتزا و ساندویچ سرو می گردد.
به گزارش وبلاگ سایه به نقل از بیتوته ، یکی از محبوب ترین پیش غذاهایی که هوش از سر می پرونه بدون شک سیب زمینی سرخ نموده است که با رعایت نکاتی میتونه طرز تهیه آسونی هم داسته باشه.
مواد لازم برای سیب زمینی سرخ نموده ترد
سیب زمینی | 3 عدد |
بکینگ پودر | 1/4 قاشق چایخوری |
روغن سرخ کردنی | به اندازه لازم |
نمک دریا | به اندازه لازم |
آب یخ | به اندازه لازم |
آب جوش | به اندازه لازم |
طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده ترد
- ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای برش بزنید. سپس برش های سیب زمینی را به شکل نوارهای طولی با عرض نیم سانت خرد کنید .
- سیب زمینی های خرد شده را برای نیم ساعت در آب یخ قرار دهید تا نشاسته آن گرفته گردد. سپس سیب زمینی ها را آبکش نموده و بگذارید تا خشک شوند.
- در این میان یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر را با آب جوش مخلوط نموده و سیب زمینی ها را بلافاصله داخل آب جوش بریزید تا برای 10 دقیقه به همان حالت بماند.
- بعد از 10 دقیقه سیب زمینی ها را از آب جوش خارج نموده و روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا بخوبی خشک شوند. یک قابلمه گود را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد به اندازه کافی سیب زمینی داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
- دقت داشته باشید حجم زیادی از سیب زمینی را یکباره داخل روغن نریزید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها فضای کافی برای کرانچی شدن داشته باشند. بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند روی آنها کمی نمک دریا بپاشید و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.
تاریخ انتشار: 25 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 25 آبان 1399
گردآورنده: blog.3ye.ir
شناسه مطلب: 5536
به "طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده پفکی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده پفکی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید