طرز تهیه متفاوت ترین خورش بادمجان مجلسی!
به گزارش وبلاگ سایه، خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که می توانید از چشیدن مزه آن لذت ببرید.
خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که ما این بار قصد داریم یکی از راحت ترین و فوری ترین روش آن را که به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ نموده قلقلی در آن استفاده شده است.
به شما عزیزان آموزش دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی در ادامه با با همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ نموده 400 گرم
بادمجان 4-5 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
غوره ½ فنجان
زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای طولی برش می دهیم. در صورتی که طعم بادمجان ها تلخ باشد، می توانیم آن ها را 30 دقیقه درون آب نمک قرار دهیم.
مرحله دوم
در صورتی که بادمجان ها شیرین باشند، احتیاجی به قرار دادن درون آب نمک نیست. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را اضافه نموده و هر دو سمت شان را سرخ می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجان ها را از تابه خارج نموده و کنار می گذاریم، سپس یکی از پیاز ها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ نموده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می ریزیم.
مرحله چهارم
مواد را با دست به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم و چسبناک شوند، سپس مقدار یک گردو از مواد بر می داریم و به صورت قلقلی شکل می دهیم. تمام مخلوط گوشت را به همین صورت آماده می کنیم.
مرحله پنجم
در همان تابه مقداری روغن اضافه می کنیم و گوشت های قلقلی را به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس ار تابه خارج نموده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز به جامانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و نرم گردد، سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه نموده و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش باز گردد، سپس 2 لیوان آب اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا آب آغاز به جوشیدن کند.
مرحله هشتم
پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم نموده و قلقلی ها را به تابه اضافه می کنیم. پس از گذشت 30 دقیقه، بادمجان ها را به همراه غوره و زعفران دم نموده به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم.
مرحله نهم
حالا اجازه می دهیم آب خورش کمتر گردد و به روغن بیفتد. پس از گذشت 30 دقیقه طعم خورش را می چشیم و در صورت احتیاج مقداری نمک اضافه می کنیم. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
منبع: چی شی
منبع: فرادید