طرز تهیه سیب زمینی کبابی در فر به روشی متفاوت
به گزارش وبلاگ سایه، شما هم از عاشقان سیب زمینی هستید؟ این دستور پخت خوشمزه را به هیچ وجه از دست ندهید. سیب زمینی کبابی در عین حال که همه خوشمزگی های سیب زمینی را دارد، نسبت به سیب زمینی سرخ نموده سالم تر و کم کالری تر است. این پیش غذای مجذوب کننده و همه پسند را می توانید به صورت خانگی تهیه و جایگزین تنقلات ناسالم کنید.
مواد مورد احتیاج برای تهیه سیب زمینی کبابی
- سیب زمینی یک کیلو
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
- جعفری (خردشده) یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیب زمینی کبابی در فر
مرحله اول
سیب زمینی ها را کاملا بشویید تا هیچ اثری از خاک روی آنها باقی نماند. تمام سیب زمینی ها را به قطعات یک میزان خرد کنید، یا اگر می خواهید سیب زمینی تنوری شکل تازه ای بگیرد (مانند تصویر ابتدای مطلب) به این روش پیشنهادی برش دهید: از یک انتهای سیب زمینی حدود دو سوم آن را برش بزنید و این کار را از انتهای دیگر سیب زمینی تکرار کنید. این برش ها را به طور یکنواخت تکرار کنید.
مرحله دوم
فر را روشن کنید و روی 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سیب زمینی های خرد شده را داخل یک قابلمه قرار دهید و کاملا با آب بپوشانید. میزان کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد. (لازم نیست کامل پخته گردد،در حالت نیم پز کافی است، چون بخشی از پخت در فر انجام می گیرد.)
مرحله سوم
سیب زمینی ها را از آب خارج کنید و آن ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب اضافه آنها خارج گردد، سپس با نمک و فلفل مخلوط کنید. سیب زمینی ها را روی سینه فر بچینید و روغن را روی آنها بریزید. (روی سینی فر کاغذ روغنی یا فویل بگذارید تا سیب زمینی کبابی به سینی نچسبد) حدود 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی گردد.
مرحله چهارم
سیب زمینی کبابی را از سینی فر خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه خارج گردد. برای سرو سیب زمینی کبابی را در ظرف مورد نظرتان بچینید و جعفری خرد شده تازه را روی آن بپاشید.
منبع: کتاب کاله