همه چیز درباره نشانگر رنگی تغذیه ای

به گزارش وبلاگ سایه، تهران (پانا) - با توجه به اینکه بسیاری از بیماری ها با غذا و سلامت مردم ارتباط مستقیم دارند، توجه به سلامت و اطمینان از سالم بودن غذا رویکردی بسیار جدی پیدا نموده است تا آن جا که شعار سازمان جهانی بهداشت ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است.

همه چیز درباره نشانگر رنگی تغذیه ای

به گزارش ایسنا، در ایران وزارت بهداشت برای تامین و تضمین سلامت غذای مردم طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده های غذایی را شروع نموده است.

باید توجه کرد که بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت ارتباط مستقیم با تغذیه و خوراکی های مورد استفاده دارند که نیازمند توجه بیشتر به کیفیت مواد غذایی است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی های جامد موجب بیماری های دیابت، فشارخون، سکته های مغزی، بیماری های قلبی و عروقی و سکته های قلبی می گردد.

ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکی ها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بسته های مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.

بر این اساس، برچسب رنگ سبز نشانه کم بودن چهار عنصر، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب در این محصول است، رنگ نارنجی بر روی فرآورده نشان از سطح میانه این عناصر زیان آور دارد و رنگ قرمز برای مصرف توصیه نمی گردد.

این نشانه ها یاری می نمایند تا بیماری هایی که به دلیل محصولات غذایی ممکن است ایجاد گردد را بتوان تا حد قابل توجهی کاهش داد.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو، برچسب اصالت کالا که حاوی کد پیگیری و شماره پیامک است، دیگر نشانه سلامت کالا است که بر روی بسته های مواد غذایی و بهداشتی خارجی که تحت نظارت قرار گرفته اند و از مبادی رسمی کشور وارد شده اند، حک شده تا خیال مصرف نماینده ایرانی از خرید آن آسوده باشد. مصرف محصولات خارجی بدون برچسب اصالت کالا، می تواند تهدید نماینده سلامت افراد باشد.

بنابراین دقت در انتخاب مواد غذایی علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین می نماید، می تواند تشویق نماینده فراوری نماینده هایی باشد که سلامتی مردم را در اولویت فعالیت هایشان قرار داده اند.

منبع: خبرگزاری پانا

به "همه چیز درباره نشانگر رنگی تغذیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره نشانگر رنگی تغذیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید