معرفی پیاز کوهی و خواص درمانی آن
به گزارش وبلاگ سایه، خارج کننده سنگ کلیه، از بین برنده سلول های سرطانی، اشتهاآور، محافظت کننده بدن در برابر بیماری های واگیردار، ضد کم خونی و متسع کننده عروق می باشد. ضمناً برای آنفلوانزا، برونشیت، اسهال های خونی و سیاه
نویسنده: صمصام صانعی
گونه دیگری از سیرها می باشد.
نام علمی:
Allium scorodoprasum L.، نام فرانسه Rocambole و نام انگلیسی آن Sand garlic of Espagne می باشد.تیره گیاه:
لاله Liliaceaeنوع گیاه:
بوتهمعینات ظاهری:
گیاهی است به ارتفاع حدود 30 سانتی متر با پیازهای کوتاه به ضخامت حدود یک سانتی متر و تخم مرغی باریک با پوسته خارجی چوبی شکل و برگ های آن استوانه ای تو خالی که به صورت خوشه ای از بالای پیازهای کوچک بیرون می آیند. ساقه های آن عریان و گل دهنده و گل های آن زنگوله ای و به رنگ بنفش کمرنگ می باشند.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است.رویش جغرافیایی:
در نواحی معتدله سرد اغلب کشورها خصوصاً کشورهای اروپایی و ایران به صورت خودرو انتشار دارد.ترکیبات شیمیایی و مواد موجود در آن:
آب، پروتئین، هیدرات های کربن، خاکستر، کلسیم، فسفر، پتاسیم، تیامین، رایبوفلاوین، نیاسین، انرژی غذایی و ویتامین های C, B, A در آن معین شده است.بخش مورد استفاده:
پیاز گیاهنحوه مصرف:
به صورت خام و بیشتر به عنوان چاشنی غذاها مصرف خوراکی دارد.خواص درمانی:
خارج کننده سنگ کلیه، از بین برنده سلول های سرطانی، اشتهاآور، محافظت کننده بدن در برابر بیماری های واگیردار، ضد کم خونی و متسع کننده عروق می باشد. ضمناً برای آنفلوانزا، برونشیت، اسهال های خونی و سیاه سرفه هم مفید می باشد. در استعمال خارجی به صورت ضماد التیام بخش برخی از بیماری های پوستی است.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
تاریخ انتشار: 9 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 9 آبان 1400
گردآورنده: blog.3ye.ir
شناسه مطلب: 9453
به "معرفی پیاز کوهی و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی پیاز کوهی و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید