بهترین سالن های اپرا و موسیقی دنیا

به گزارش وبلاگ سایه، سالن های موسیقی و اپرا از مهمترین نشانه ها و ویژگی های فرهنگی هر کشور و ملتی به شمار می روند. این بناهای پر جزئیات معمولا از محبوب ترین جاذبه های توریستی به شمار می روند. با خبرنگاران همراه باشید تا بهترین سالن های اپرا در سراسر دنیا را معرفی کنیم.

بهترین سالن های اپرا و موسیقی دنیا

اپرا آمیزه ای از موسیقی و نمایش است تا حقیقتی به تصویر کشیده گردد و داستانی هرچند ساده به تجربه احساسی عمیق و دل انگیز بدل گردد. حتی اگر شما علاقه ای به اپرا و موسیقی های باله نداشته باشید اغلب این بناها از نظر تاریخی و معماری بسیار ارزشمند هستند که می توانند دلیلی برای بازدید از آن ها باشد.

10. سالن اپرای متروپلیتن (Metropolitan)، نیویورک، ایالات متحده

سالن معروف متروپولیتن که تاکنون بارها در فیلم ها و حتی بازی های کامپیوتری زیادی به نمایش گذاشته شده، در سال 1880 در مرکز لینکلن به همراه سالن ارکستر فیلارمونیک، سالن باله ، یک کتابخانه و دو سالن تئاتر افتتاح شد. این مجموعه نه تنها به خاطر اجراهای کلاسیک، بلکه برای اجرا های خلاقانه و فی البداهه در آن مشهور است. این مرکز اصلی ترین و بزرگ ترین مرکز اجرای موسیقی کلاسیک در تمام آمریکای شمالی به شمار می رود.

9. اپرای ایالتی پراگ (Prague State)، جمهوری چک

اپرای ایالتی پراگ دستخوش تغییرات زیادی شده است. این مجموعه در سال 1888 میلادی افتتاح شد و در ابتدا به عنوان نخستین سالن تئاتر آلمانی به ارایه خدمات می پرداخت، اما در سال 1992 تبدیل به سالن اپرا شد. با این وجود خود ساختمان یکی از قابل توجه ترین بناهای یادبود در شهر تاریخی و زیبای پراگ محسوب می گردد. از ماه سپتامبر تا ژوئن اپراها، باله ها و کنسرت های مختلفی در این سالن به اجرا گذاشته می گردد.

8. سالن اپرای سیدنی، استرالیا

سالن اپرای سیدنی تعیین ترین نماد قاره ای در اغلب کارت پستال های شهر سیدنی است. این سالن در سال 1973 تکمیل شد و شاهکار اواخر معماری مدرن محسوب می گردد. پوسته های اکسپرسونیستی سفید رنگ باعث جذب توریست های زیادی که تمایل دارند درون ساختمان را ببینند می گردد. به علاوه طیف گسترده ای از تور های تفریحی، رویداد ها و نمایشگاهای فرهنگی وجود دارد که این نقطه را به جاذبه توریستی مطلوبی تبدیل نموده است. این سالن نمادی از شهر پر جنب و جوش و مدرن سیدنی است. یک مرکز فرهنگی مهم در استرالیا که فراتر از یک سالن اپرای تنها است.

7. تئاتر دی سان کارلو (Teatro di San Carlo)، ناپل، ایتالیا

سالن تئاتر دی سان کارلو در سال 1737 افتتاح شد و قدیمی ترین سالن اجرای اوپرا در دنیا محسوب می گردد. در ضمن سان کارلو قبل از لا اسکالا مهمترین سالن اپرای دنیا بود. همچنین این سالن قدیمی ترین سالن کنفرانس در دنیا را دارد. این سالن کنفرانس به شکل نعل اسبی ساخته شده و به خاطر کیفیت صدای فوق العاده اش مشهور است. علاوه بر هنرمندان دیگر، Gioachino Rossini آهنگساز مشهور ایتالیایی بسیاری از اپرا های خود را در این سالن به اجرا گذاشته است. بازدیدنمایندگان می توانند در سالن مجلل و استیج های این اپرا به جستجو بپردازند و در موزه چند منظوره تئاتر سان کارلو در خصوص تاریخ و بنای این ساختمان اطلاعات لازم را کسب نمایند.

6. تئاتر کولون (Colón)، بوینس آیرس، آرژانتین

تئاتر کولون به همراه چهار سالن تئاتر دیگر بهترین سیستم آگوستیکی در دنیا را دارا هستند. از آنجا که تعدادی از معماران مختلف در ساخت این بنا همکاری نموده اند ویژگی های این بنا تحت تاثیر فرهنگ های متنوع قرار گرفته است. همچنین این سالن برای اجرای عالی هنرمندان سرشناس مشهور است که خود استاندارد های بالای این تئاتر را حفظ می نماید. بازدیدنمایندگان می توانند از گوشه و کنار سالن، فضای زیبای داخلی، مجسمه ها و سن اجرا که جلوه فریبنده ای دارد، دیدن نمایند.

5. بولشوی (Bolshoi)، مسکو، روسیه

سالن اپرای بولشوی تعیینا مهمترین دادگاه فرهنگی در تمام روسیه است که از جنگ ها، انقلاب ها، آتش افروزی ها و خیلی از اتفاقات دیگر نجات پیدا نموده است. با این وجود معماری های پر زرق و برق و فضای داخلی با شکوه شرایط مناسبی را برای بهترین اجراهای باله و اپرا به وجود آورده اند. این سالن تاکنون شاهد اجراهای بی نظیر آهنگسازان مشهور روسی همچون پیتر چایکوفسکی، موسوروسگی، راخمانینُف، ریمسکی کورساکف و شوستاکوویچ بوده است. گردشگران قادر هستند تا در تور های راهنمای انگلیسی یا روسی شرکت نمایند و به بازدید و تماشای سالن ها، استیج ها، عکس ها و نقاشی های هنرمندان بپردازند.

4. سالن اپرای سلطنتی (Royal Opera House)، لندن، انگلستان

نام دیگر سالن اپرای سلطنتی کاونت باغ است که در قرن 18 میلادی بازگشایی شد. هندل، آهنگساز مشهور که استاد موزارت هم بوده، به شدت به سالن اپرای سلطنتی علاقمند بود و بسیاری از ساخته های خود را در این سالن به اجرا گذاشت. امروزه این سالن جزو مشهور ترین سالن های اپرا در سرتاسر دنیا به شمار می رود و همچنین یکی از محبوب ترین جاذبه های گردشگری شهر لندن محسوب می گردد. این اپرا دارای رستورانی است که سقفی شیشه ای دارد و بازدیدنمایندگان می توانند در آنجا به خوردن شامی لذیذ مشغول شوند.

3. اوپرای ایالتی وین (Vienna State)، اتریش

اپرای سلطنتی وین که در قرن 19 ساخته شده، در قلب شهر وین زادگاه ولفگانگ آمادئوس موزارت، آهنگساز بسیار مشهور اتریشی قرار گرفته است و دارای فضای بیرونی و داخلی شگفت انگیزی است. این سالن با اجرای اوپرای دُن جیووانی و با حضور امپراطور فرانس جوزف و ملکه الیزابت افتتحاح شده است. گوستاو مالر، آهنگساز مشهور نیز بارها در این مکان به رهبری ارکستر پرداخته است. امروزه این اپرا در رده مشهورترین سالن های دنیا قرار گرفته است. بازدیدنمایندگان می توانند طی تور های هدایت که در این مکان برگزار می گردد با زبان های مختلف از فضای داخلی و نمای مجلل آن دیدن نمایند. مهمتر از همه اینکه بعضی از سالن های اپرا برای برگزاری رویداد های مختلف اجاره داده می شوند.

2. اپرای پاریس، پاریس، فرانسه

سالن اپرای پاریس که مهمترین اپرای فرانسه است در سال 1669 میلادی توسط لوییس پانزدهم تاسیس شد. ساختمان بزرگ، ارکستر عظیم و اجراهای بی نظیر و باشکوه سالانه چیزی بالغ بر 200 میلیون یورو هزینه در بر دارند که برای حفظ این سالن لازم است. با این تفاسیر، بازدید از این سالن تجربه فراموش نشدنی برای بازدیدنمایندگان خواهد بود.

1. لا اسکالا (La Scala)، میلان، ایتالیا

اپرای لا اسکالا در سال 1778 میلادی افتتاح شد . این سالن توسط یکی از مشهورترین هنرمندان ایتالیایی طراحی و ساخته شده است. مخاطبان تاکنون شاهد اجراهای بسیاری از نابغه هایی همچون پوچینی، وردی، سالیری، استاک هاوزن، روسینی دانیزتی، بلینی و تعداد بیشتری هنرمند بوده اند. تعیینه این اوپرا وجود موزه ای از مجموعه های نقاشی، لباس و پیش نویس است که تاریخ سالن لا اسکالا را به نمایش می گذارد. شما هم به موسیقی و اپرا علاقمند هستید؟ کدام یک از این سالن ها انتخاب اولتان خواهد بود؟ لطفا نظرات خود را با وبلاگ سایه درمیان بگذارید. منبع: placestoseeinyourlifetimeمنبع: کجارو

به "بهترین سالن های اپرا و موسیقی دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین سالن های اپرا و موسیقی دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید